SPAARPROGRAMMA

Met ons spaarprogramma spaar je met elke bestelling punten die in te wisselen zijn voor leuke cadeaus. Voor iedere €1,- die je besteed in onze webshop, ontvang je 5 punten. Om punten te kunnen sparen, dien je ingelogd te zijn in je klantaccount bij het plaatsen van je bestelling. Heb je nog geen klantaccount? Maak deze dan aan via deze link.

 

SPELREGELS

Middels ons Autopoetsmiddelen spaarprogramma kun je sparen voor verschillende producten! De producten waar je voor kunt sparen, zijn per seizoen verschillend en zolang de voorraad strekt. Hierbij zijn de volgende algemene spaarvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van het Autopoetsmiddelen spaarprogramma verklaar je kennis te hebben genomen van deze algemene spaarvoorwaarden en ga je hiermee akkoord.

 

PUNTEN SPAREN

Per klantaccount is het mogelijk om punten te sparen. Punten worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde punten worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de punten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde punten zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten. Indien producten tegen een onjuist aantal punten zijn vermeld dan behoudt Autopoetsmiddelen zich het recht om de order te annuleren. De besteedde punten zullen dan worden teruggestort.

 

GELDIGHEIDSDUUR GESPAARDE PUNTEN

De geldigheid van de punten is onbeperkt. De gespaarde punten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten uit het spaarsysteem. punten worden niet uitbetaald.

 

LEVERING VAN PUNTEN

Producten uit het spaarprogramma kunnen niet geretourneerd worden. Fabricage en leveringsfouten uitgezonderd.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Autopoetsmiddelen is niet aanpskrakelijk voor het frauduleus gebruiken van punten. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden bij Autopoetsmiddelen.

 

WIJZIGINGEN SPAARPROGRAMMA

Autopoetsmiddelen behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe punten toe te voegen. Tevens behoud Autopoetsmiddelen zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal punten dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss