Je auto kleien met de Megiuars Hybrid Ceramic Synthetic Clay Kit

je auto kleienHow to: Hybrid Ceramic Synthetic Clay Kit

Onlangs introduceerde Meguiar's de Hybrid Ceramic Synthetic Clay kit. Een kit die het mogelijk maakt om vervuiling van het oppervlak te verwijderen en tegelijkertijd een Keramische bescherming aan te brengen. In dit blog leggen we uit hoe je de Hybrid Ceramic Synthetic Clay kit gebruikt.

Werk voor het beste resultaat in de schaduw* op een koel oppervlak en zorg ervoor dat de auto vooraf gewassen is met een pH neutrale shampoo.  Een suggestie voor een te gebruiken shampoo is Ultimate Wash & Wax.
*Niet werken op oppervlakken die een temperatuur hebben onder de 13°C of warmer zijn dan  62°C.

 1. Hoe gaan we te werk:

 2. De lak wassen met een Wash Mitt en de shampoo naar keuze waarna het oppervlak gedroogd kan worden met de Water Magnet of Supreme Drying Towel.
 3. Spray een klein deel van de lak in met Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer en doe dit ook op de Synthetic Clay Pad, 1 spray op de pad is voldoende.
 4. Controleer of je clay pad schoon is en wrijf met lichte tot gemiddelde druk met de Synthetic Clay Pad over het ingespoten oppervlak door heen en weer te gaan met de pad. Zorg dat je geen delen overslaat. Hierdoor verwijder je vastzittende vervuiling en maak je het oppervlak schoon en glad. Als de Synthetic Clay Pad blijft plakken op de lak, spuit dan opnieuw Hybrid Ceramic Detailer op het oppervlak en de Synthetic Clay Pad.
 5. Wrijf het behandelde oppervlak droog met de meegeleverde Supreme Shine microfiber doek.
 6. Herhaal stap 1-3 tot het gehele voertuig is behandeld
 7. Wanneer je klaar bent, spoel je de Synthetic Clay Pad af met water en laat je deze drogen in schaduw met de kleikant omhoog. Zorg dat je clay pad schoon is voor een volgende keer.

EXTRA  TIPS

 • Wanneer je de Synthetic Clay Pad voor het eerst gebruikt, adviseren wij de klei laag van de pad te verzachten en te activeren door eerst een ruit van je auto te behandelen op dezelfde manier zoals je ook de lak zou behandelen.
 • Als je de Synthetic Clay Pad op de grond laat vallen, spoel deze dan af met water en droog deze af met een microfiber doek
 •  Als de Synthetic Clay Pad blijft plakken op de lak, spuit dan opnieuw Hybrid Ceramic Detailer op het oppervlak en de Synthetic Clay Pad.
 • Bewaar de Synthetic Clay Pad op een koele, droge en schaduwrijke plek.
Sorteer op
 • Meguiars Hybrid Ceramic Synthetic Clay kit
  Meguiars Hybrid Ceramic Synthetic Clay kit

  Het is nu mogelijk vastzittende vervuiling van het oppervlak te verwijderen met de speciale synthetische klei-applicator.

  € 47,99 € 43,19
 • Meguiars Ultimate Wash & Wax 473ml
  Meguiars Ultimate Wash & Wax 473ml

  Tijdens het wassen van de auto wordt vuil verwijderd én blijft er daadwerkelijk een waxlaag achter.

  € 18,99 € 17,01
 • Meguiars Water Magnet Drying Towel
  Meguiars Water Magnet Drying Towel

  Microfiber droogdoek absorbeert driemaal zoveel water dan de traditionele katoenen doeken en geeft een snel vlekvrij resultaat.

  € 23,99 € 21,59
 • Meguiars Microfiber Wash Mitt
  Meguiars Microfiber Wash Mitt

  Deze extra dikke Microfiber Wash Mitt verwijdert vuil en houdt dit goed vast dankzij de microvezelstructuur.

  € 21,99 € 19,79
 • Meguiars Supreme Drying Towel XL
  Meguiars Supreme Drying Towel XL

  Deze zeer absorberende droogdoek kan na het wassen van de auto gebruikt worden om de auto perfect droog te maken.

  € 29,99 € 26,99
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss