Turtle Wax Clearveu Rain Repellent - Beter zicht in de regen.

rain repellentBeter zicht in de regen.

Regen op je voorruit kan het zicht flink belemmeren, zeker wanneer er tegenliggers met de lichten aan rijden. De unieke formule van Turtle Wax Clearvue Rain Repellent zorgt ervoor dat je altijd een glashelder zicht hebt. In dit blogbericht vertellen we je meer over de vele voordelen. Want er is meer dan de waterafstotende functie.

Wat is Turtle Wax Clearveu Rain Repellent?

Turtle Wax Clearvue Rain Repellent verbetert het zicht door de voorruit tijdens alle weercondities. Bij het aanbrengen maak je een soort siliconen beschermlaag op de voorruit die waterafstotend is en naast regen ook hagel en sneeuw snel van de voorruit doet verdwijnen. Ook helpt Clearvue tegen beslagen autoruiten en heeft het een ontvettende functie. Dit zorgt ervoor dat je onder alle weersomstandigheden goed zicht hebt op de weg. Het verhoogt het rijcomfort en de veiligheid. 

Autorruiten blijven 3x langer schoon.

Clearvue Rain Repellent heeft een beschermende functie en geen schoonmaakfunctie. Wel zorgt het ervoor dat het oppervlakte drie keer langer schoon blijft dan wanneer deze onbehandeld blijft.

Hoe gebruik je Clearveu Rain Repellent?

Zorg ervoor dat het glas al schoon en droog is. Neem een zachte, droge doek en doe er een beetje Rain Repellent op. Smeer het op de autoruit in een draaiende, overlappende beweging. Herhaal dit wanneer de Rain Repellent is opgedroogd. Nadat je het voor de tweede keer hebt aangebracht sproei je water op de ruit om het restant weg te spoelen. Droog de ruit als laatst af met keukenpapier of een microvezel doek.

Sorteer op
 • Turtle Wax Clearvue Rain Repellent 300ml
  Turtle Wax Clearvue Rain Repellent 300ml

  zorgt voor een heldere en effectieve waterafstotende laag op de buitenkant van je autoruiten.

  € 13,99 € 12,59
 • Autoruit Reinigings Voordeelset
  Autoruit Reinigings Voordeelset

  Autoruit Reinigings Voordeelset
  Bestaande uit:
  Clearveu Glass Cleaner
  Clearveu Rain Repellent
  Dual Action Glasdoek

  € 31,47 € 27,99
 • Turtle Wax Glasdoek Dual Action
  Turtle Wax Glasdoek Dual Action

  De strak geweven gladde kant reinigt en ontvet elk glas oppervlak, de badstof zijde droogt en brengt extra glans.

  € 10,99 € 9,89
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss