Autowax en Autopoets

Zet je auto in de wax met Turtle Wax.

Zelf je auto waxen of wax aanbrengen op je auto is belangrijk tijdens het onderhouden van je auto en lakwerk. Je auto in de was zetten geeft veel voldoening. 

Zelf je auto waxen met de beste autowax ter wereld

Turtle Wax heeft de beste autowax. Turtle Wax autowax laat je lakwerk weer glimmen en het beschermt tegen vuil en uv-verkleuring.

Welke wax moet ik kiezen?
De originele Turtle wax, draait al decennia lang mee in de poets en polijst wereld. Als marktleider is het verstandig om je aanbod zodanig uit te breiden zodat je voor elke consument hét perfecte poetsmiddel beschikbaar hebt. Een auto met een metallic kleur kan met Metallic Car Wax + PFTE gemakkelijk worden gepolijst met goed resultaat. Met de Carnauba Car Wax heeft Turtle Wax ook de meest geavanceerde autowas op de markt gebracht. Om de lak van je auto in goede conditie te houden is er een Speedwax genaamd de Turtle Wax Liquid Shine. De autowax zorgt er voor dat de auto binnen een handomdraai weer mooi glimt. De wax it wet van Turtle Wax maakt het mogelijk om het wassen en waxen te combineren. Je kunt veel tijd besparen doordat de auto al tijdens het wassen de wax laag verkrijgt.

De wax aanbrengen, Wax in.
Zorg er voor dat je auto schoon is droog staat en niet in de volle zon. Het lakwerk mag niet warmer zijn dan 24 graden Celsius.

– Als je snel je auto wilt waxen kies dan voor een Speed Wax Liquid Shine. dat kost maar 15 minuten.
– Als je langer de tijd hebt kan kun je met Turtle Wax Original of Carnauba wax aan de gang.

Breng de wax aan op een applicatie pad en breng dit aan met een ronddraaiende beweging op het lakwerk. Behandel telkens 1 panel van de auto per keer. Dus een spatscherm in de wax zetten en daarna pas de deur in de wax zetten.

Breng niet teveel wax aan. Als je teveel wax gebruikt dan duur het veel lang om op te drogen en het word rommelig met uitpoetsen. Minder is met wax dus meer. Breng de wax zo dun mogelijk aan.

Let op bij het aanbrengen dat je zwart plastic en raam rubbers vermijdt. hierop komen witte vlekken als het met wax in aanraking komt.

Laten drogen
Laat de wax nadat je de auto volledig hebt behandeld minimaal 15 tot 30 minuten drogen opdrogen. Als je gaat uitpoetsen moet er een doffe witte waas zijn ontstaan.
Je kan zelf checken of de wax is uitgehard of ‘gecured’ is door een swipe test te doen met je vinger. Als je met je vinder in 1 vloeiende beweging de wax van je auto afveegt na 30 min dan kun je gaan uitpoetsen

Wax out
Verwijder nu in een roterende beweging de overtollige wax met een microvezeldoek
Wax in, wax out! ?
Zorg dat je telkens een schone kant van de microvezeldoek gebruikt.

Sorteer op
Sorteer op

Showroom in Numansdorp

Showroom Numansdorp

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag 12.00-17.00

Zaterdag: 10.00 - 16.00

Meer info

© 2016 - 2022 autopoetsmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel