wat is de beste wax voor je autoWat is de beste Wax ?

Uiteindelijk zal het antwoord op deze vraag afhankelijk zijn van uw persoonlijke voorkeur. Wat vind u belangrijk?

Snelheid

​Gebruik voor het snel in de wax zetten van uw auto een Spraywax zoals bijvoorbeeld Ultimate quick Detailer van Meguiars dit is een product waarmee u snel een beschermende waxlaag op uw auto aanbrengt Of kies voor de Sonax High Speed Wax dit product is ook zeer envoudig op te  brengen en tevens zeer betaalbaar.

Duurzaam

Syntetisch en waterafstotend? Ultimate wax van Meguiars is dan de beste keuze.

Wax met Carnauba

Heeft dat uw voorkeur? dan adviseren wij de Gold Class Carnauba Plus Wax van Meguiars of de Turtle Wax Carnauba Cleaner Wax te gebruiken.

Prijs/kwaliteit/tijdsbesparen?

Kies dan voor een klasieke wax als Turtle Wax Original Wax of de Sonax Xtreme Briliant Wax beide wax zijn voordelig geprijsd en hebben zich door de loop der jaren meer dan bewezen.

keramische waxWat is Beter Spray, Vloeibare of Paste wax?

Dit hangt af van het doel en de verwachtingen van de wax. Zo geeft bij een spray wax zoals de Easy Polish van Carcosmetix geweldige resultaten in minder dan 15 minuten. Een spraywax zal echter wel vaker aangebracht moeten worden dan een vloeibare of paste wax om dezelfde bescherming te bieden.

Bij een vloeibare of paste wax hangt het puur af van uw voorkeur van aanbrengen omdat deze beide een even lange bescherming bieden.

Keramische Wax

Tegenwoordig zijn er ook keramische waxen te verkrijgen, deze geven de lak en zelfs de ramen van je auto een super waterafstotend of hydrophobisch laag. Hierdoor krijg je een diepe glans en een langdurige bescherming tot wel 6 maanden.

Hoelang moet ik Wax laten drogen nadat ik deze heb aangebracht?

De droogtijd van de wax is afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid, dus is het niet mogelijk hier een tijdsduur aan te koppelen.

Er is een eenvoudige techniek om te testen wanneer u de wax kunt uitwrijven. Wrijf hiervoor met uw vinger (niet de nagel) over het behandelde oppervlak. Als het oppervlak schoon is zonder dat er vlekken achter blijven dan is de wax opgedroogd en kunt u de resten verwijderen. Wanneer er vegen en strepen achterblijven dan moet u nog enkele minuten wachten voor u de wax kunt uitwrijven.

2in1 Wax van Carcosmetix

Onze favoriet de Carcosmetix Wax Polish  dit is een zeer tijdbesparende 2in1 wax met Carnauba en Nano technologie. Met Wax Polish word de lak gepolijst en tevens in de wax gezet. Deze wax geeft een onwaarschijnlijke diepe glans aan de lak van uw auto. Wat ons betrefd een echte aanrader!

De Beste Auto Wax:

Sorteer op
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss