Meguiars Reinigen en Voorbereiden

Stap 2 Reinigen en voorbereiden

Reinigen of voorbereiden van de lak houdt in dat u oppervlaktevervuiling verwijdert evenals lakimperfectie zoals oxidatie, vlekken, kleine waskringen en krasjes.

Nadat de auto gewassen is, kunt u door met uw vingertoppen over de lak te wrijven, voelen dat de lak niet glad is en bobbelig aanvoelt. Dit is oppervlaktevervuiling die zich aan de lak gehecht heeft.

Over het algemeen zult u merken dat deze vervuiling te vinden is op de horizontale delen van uw auto. Toch kunt u deze vervuiling ook aan de achterzijde en zijkant tegenkomen. na verloop van tijd zal deze vervuiling de glans van uw lak verminderen.

Zorg dat de auto gewassen is, droog is en op een schaduwrijke plek staat, voordat u klei gaat gebruiken. Kneed de klei tot deze soepel word en maak er een pannenkoekje van. U wrijft met de klei over de lak, nadat u het deel heeft verneveld met Meguiars Quik Detailer.

De klei zal op een veilige manier al het vuil, dat zich gehecht heeft aan de lak, verwijderen, waardoor de lak spiegelglad zal aanvoelen.

Nadat de vervuiling van de lak is verwijderd, is het tijd om de defecten in de lak aan te pakken. Hiervoor gebruikt u ScratchX of Ultimate Compound. De lak van uw auto zal hierna stralen als nooit tevoren.

Sorteer op
Sorteer op

Showroom in Numansdorp

Showroom Numansdorp

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag 12.00-17.00

Zaterdag: 10.00 - 16.00

Meer info

© 2016 - 2022 autopoetsmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel