meguiars wax

Meguiars Wax Bescherming

Stap 4 Wax Bescherming

Na het reinigen van je lak en het aanbrengen van eventueel een polish dient het lakwerk beschermd te worden met een wax. Wij kunnen geen specifieke wax aanraden. De reden hiervoor is dat wij diverse soorten wax hebben in ons assortiment. Het type te gebruiken wax is afhankelijk van conditie van de lak en verwachtingen die je hebt qua bescherming van de wax.

Hieronder staan twee suggesties:
De Meguiar's NXT Tech Wax 2.0 is een synthetische wax en geeft een waterafstotend effect en beschermt tegen oxidatie, corrosie, UV-stralen en het achteruitgaan van de lak. Meguiar's Ultimate Wax doet hetzelfde en geeft bovendien geeft de langste bescherming met een versterkte reflectie, de synthetische polymeren zorgen voor een diepe spiegelglans.  Dus samengevat geeft de Ultimate Wax de langste bescherming. Ook hebben wij een Wax op Carnauba basis in ons assortiment. We adviseren om het lakoppervlak minimaal 4 keer per jaar in de wax te zetten.

Tip: Na het waxen kun je ervoor kiezen om een topping bovenop de wax aan te brengen door Paint Protect te gebruiken. Hierdoor wordt het oppervlak extreem waterafstotend en vuilwerend, waardoor het oppervlak extra beschermd is

Sorteer op
Sorteer op

Showroom in Numansdorp

Showroom Numansdorp

Openingstijden:

Di t/m Vrijdag: 10.00 tot 17.00uur

Zaterdag: 10.00 tot 16.00uur

Meer info

© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel