hogedrukreiniger turtle wax

Turtle Wax Hogedrukreinigers

Je auto schoonmaken doe je met een Hogedrukreiniger van Turtle Wax

Turtle Wax heeft naast de beste schoonmaakmiddelen voor je auto nu ook een mooie range aan Hogedrukreinigers. Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van je Auto, Motor, Caravan maar ook geschikt voor gebruik rondom het huis. De range bestaat uit 3 verschillende Hogedrukreinigers.

De gloednieuwe Turtle Wax™ TW110 een compacte hogedrukreiniger, maakt elke schoonmaakklus een fluitje van een cent. Door het compacte formaat en het lage zwaartepunt kan hij overal worden geplaatst zonder bang te zijn dat hij omvalt. De slang en lans kunnen snel worden verwijderd en eenvoudig worden gedemonteerd om ruimte te besparen bij het opbergen van het apparaat.

De middenklasse hogedrukreiniger is de TW120 die 120 bar druk levert. Deze krachtige hogedrukreiniger wordt geleverd met wielen en verlengde handgreep voor gemakkelijke mobiliteit, een lange slang van 5 meter en een waterfilter om de motor te beschermen tegen vuildeeltjes.

En de top van het assortiment TW135 is een alles-in-één hogedrukreiniger die elke reinigingstaak licht zal maken. Het unieke alles-in-één ontwerp zorgt ervoor dat alle componenten netjes achter de voorklep van de unit passen.

Range met Unieke Accessoires:

Voor de Turtle Wax Hogedrukreinigers zijn diverse accessoires verkrijgbaar zoals de snow foam cannon deze kan zo op elke Turtle Wax hogedrukreiniger worden geklikt. Met de Snow Foam Cannon kun je i.c.m. de Hybrid snow foam je auto voorzien van een dikke schuimlaag zodat je veilig en eenvoudig je auto kan wassen.

 

 

Sorteer op
 • Turtle Wax Snow Foam Cannon
  Turtle Wax Snow Foam Cannon

  Met het Turtle wax Snow Foam Kanon reinig je je auto met hoge druk! Turtle wax Snow Foam is speciaal ontwikkeld voor gecoate, gewaxte of gesealde oppervlakken. He

  € 49,99 € 44,99
 • Turtle Wax Hybrid Snow Foam shampoo 2.5Ltr
  Turtle Wax Hybrid Snow Foam shampoo 2.5Ltr

  Formule met een hoog schuimend vermogen. Te gebruiken met een 'foam cannon' of met een emmer met water.

  € 24,99 € 22,49
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss