Beste Autowax

Welke Autowax kopen?

Wax kopen, autowax is er in allerlei soorten te onderscheiden door de hardheid en werkingsduur van de wax. Zo is een zachte wax vaak gemakkelijker om aan te brengen dan een harde (vaste) autowax. Ook de duur van de bescherming is vaak bij een harde wax langer dan bij een zachte wax. Sommige autowaxen zijn verrijkt met bestanddelen als enzymen of carnauba en hebben hierdoor een veel betere glans en duurzaamheid . Voor het aanbrengen van autowax gebruik je een applicator pad en voor het uitwrijven gebruik je een zachte microvezeldoek onderstaand vind u een overzicht van de beste autowax

Becherming van de Autolak

Wax beschermt de lak tegen verschillende invloeden van buitenaf doordat deze verzegeld wordt met wax, polymeren en silicoenen. Bovenop de bescherming die het waxen biedt, zorgt het er ook voor dat uw glans behoud. Ook heeft u het voordeel dat wax een waterafstotende werking heeft.

Elke auto en eigenaar zijn verschillend, evenals de omgeving waar ze zich bevinden. Al deze invloeden bepalen hoe lang de wax bescherming biedt. Over het algemeen adviseren we de auto 3 tot 4 keer per jaar in de wax te zetten, maar het kan geen kwaad om dit vaker te doen!

Sorteer op
Sorteer op

Showroom in Numansdorp

Showroom Numansdorp

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag 12.00-17.00

Zaterdag: 10.00 - 16.00

Meer info

© 2016 - 2022 autopoetsmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel