Wat is de Beste Autoshampoo?

Wij hebben een brede range aan autoshampoo met elk aparte eigenschappen. Is je auto voorzien van een Waxoyl behandeling dan is het aan te raden de Waxoyl Shampoo te gebruiken.

Wil je dat je Auto nat het wassen voorzien is van een ultime glans? Dan raden we je onze eigen favoriete shampoo aan namelijk de Carcosmetix Wash Wax

Als voorbeeld nemen we Meguiars zij hebben een range aan autoshampoo's met allen verschillende eigenschappen.

Gold Class Shampoo en Conditioner bevat conditioners die ervoor zorgen dat het water eenvoudig van de lak afloopt wat het drogen veersnelt.

NXT Shampoo maakt het water zachter, dit zorgt voor minder kalk vlekken en strepen bij het drogen van de auto.

Ultimate Wash & Wax Shampoo laat een waxlaag achter tijden het wassen van uw auto waardoor uw lak langer beschermd is.

Wash Plus+ Autoshampoo is een unieke autoshampoo die u niet in het water mengt maar rechtstreeks op uw washandschoen gebruikt deze shampoo heeft een unieke formule waardoor hij ook insecten resten heel gemakkelijk verwijderd.

meguiars snow foam cannon kitpoo

Een Snow foam Cannon

Een snow foam Cannon is een speciale sprayer die je eenvoudig op je hogedrukreiniger klikt hiermee maak je van je spuitpistool een schuimlans waarmee je je auto in een dikke laag Foam (schuim) of shampoo zet. De laag schuim of shampoo die je hiermee aanbrengt blijft lang zitten waardoor het beter zijn werk kan doen en je auto super schoon word.+

Een uitstekende shampoo om te gebruiken met de Foam cannon is de carcosmetix Wash & Gloss deze shampoo is hoogschuimend en voorzien van een rijke hoeveelheid aan polymeren waardoor er een waanzinnige glans en waterbeading achterblijft na een wasbeurt.

Hoe je het beste je auto kan wassen met de hand lees je hier.

Sorteer op
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss