polijstmiddelen en polijstpads

Polijstmiddelen en Polijst pads

Polijstmiddelen en Polijstpads voor Machinaal polijsten.

De Carcosmetix polijstmiddelen en polijstpads zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele detailer en schadeherstelbedrijven.

De polijstpasta's en polijstschijven zijn op elkaar afgestemd voor het behalen van het beste resultaat.

De kleur van de polijstmiddelen hebben de zelfde kleur als de polijstschijven zodat het gemakkelijk te onthouden is welke polijstpasta je met welke polijstpad gebruikt.

De polijstmiddeln zijn zowel geschikt voor gebruik met een roterende machine als excentrische machine om extreme krassen en lakdefecten te verwijderen (stap1) en hierna de auto volledig op glans te brengen en hologrammen te verwijderen (stap2).

De Carcosmetix Wax-Polish is speciaal ontwikkeld om microkrasjes te verwijderen (stap3) en zorgt voor een extreem diepe glans en kleur diepte, door toevoeging van hoogwaardige carnauba wax biedt het ook nog eens bescherming voor de lak van uw auto.

polijstpad voor grof polijstenHeavy Cut - Grof Polijsten Stap1

De witte polijstpads zijn speciaal ontwikkeld voor het grof polijsten, het verwijderen van diepe krassen en herstellen van verkleuring  van de lak i.c.m. De Carcosmetix Heavy Cut

 

 

 

 

 

Polijsten en verwijderen van hologrammenMedium - Fijn Polijsten Stap2

De Grijze polijstpads zijn speciaal ontwikkeld voor het medium tot fijn polijsten het verwijderen van lichte krassen en hologrammen en het terugbrengen van de glans in de lak i.c.m. De Carcosmetix Fine Cut.

 

 

 

 

 

polijsten finnishenWax Polish - Glans Stap3

De Paarse polijstpads zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van microkrassen en het verkrijgen van een diepe glans i.c.m. De Carcosmetix Wax-Polish.

 

Sorteer op
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss