Waxen en Polijsten

Het onderhouden van uw Auto is belangrijk dit geld ook voor de lak van uw auto. In de loop der tijd ontstaan krassen en verkleuring in de lak van uw auto. Om de lak van uw auto in top conditie te houden is het noodzakelijk naast het regel matig wassen van uw auto ook de lak eens grondig te reinigen. Het onderhouden van de lak kunnen we onderverdelen in 4 stappen. 

Waxen en Polijsten hoe ga je te werk?

Stap 1 | Reinigen van de lak met speciale autopoets klei

Nadat de auto gewassen is, kunt u door met uw vingertoppen over de lak te wrijven, voelen dat de lak niet glad aanvoelt. De oorzaak hiervan is oppervlakte vervuiling die zich in de lak gehecht heeft. Na verloop van tijd zal door deze vervuiling de glans van uw lak verminderen. Door de autolak te behandelen met een speciale autopoets klei verwijderd u eenvoudig alle oppervlakte vervuiling en zal de lak spiegelglad aanvoelen.

Stap 2 | Krassen verwijderen

Nadat u het oppervlakkige vuil heeft verwijderd dat waarneembaar was onderzoekt u de lak verder door deze vanuit verschillende lichtinvallen te inspecteren. Kleine was krasjes kunt u bij stap 3 verwijderen d.m.v. het polijsten van de lak. Beter waarneembare krasjes verwijdert u met een krasverwijderaar.

Stap 3 | Polijsten van de Autolak

Het Polijsten van de autolak is een optionele stap en is niet het zelfde als waxen. Door het polijsten van de autolak wordt een optimale glans behaald en word de lak intensief gevoed waardoor de oorspronkelijk kleur hersteld word.

Stap 4 | Beschermen door middel van Autowax

Wax beschermd de lak tegen verschillende invloeden van buitenaf. Bovenop de bescherming die autowax biedt, zorgt het er ook voor dat de lak zijn glans behoud. Tevens heeft vuil minder hechting op de lak waardoor deze makkelijker te reinigen is.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Showroom in Numansdorp

Showroom Numansdorp

Openingstijden:

Di t/m Vrijdag: 12.00 tot 17.00uur

Zaterdag: 10.00 tot 16.00uur

Meer info

© 2016 - 2023 autopoetsmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel