meguiars hybrid ceramic

Meguiars hybrid ceramic products

Meguiars Hybrid Ceramic wax en detailer sprayhybrid ceramic products

Meguiar’s is bekend om haar producten die oppervlakken er beter uit laten zien en deze langduring beschermen tegen invloeden van buitenaf. In 1901 startende met het maken van poetsproducten voor meubels en daarna voor lakoppervlakken van de automobile zoals we deze nu kennen. Een van de redenen dat Meguiar’s zo succesvol is geweest is het voortdurend lanceren van nieuwe producten met de meest baanbrekende technologieën hierin verwerkt. Net zoals alle veranderingen in de lakkenindustrie, gaat Meguiar’s hierin mee om altijd de beste producten te ontwikkelen voor de lakken van tegenwoordig. Wat mooi is moet mooi blijven!

Keramische Coatings

De volgende evolutie in lakbescherming, en waarschijnlijk de grootste technologische doorbraak, zijn keramische coatings. Deze coatings zijn harder en duurzamer dan waxen of sealants en ze leveren extreme waterbeading. Afhankelijk van de samenstelling van de coating, kan een lakwerk makkelijker schoongemaakt worden, en blijft deze vaak ook langer schoon. Gebruikelijk is dat coatings SiC (silicon carbide), SiO2 (silicon dioxide) and Si3N4 (silicon nitride) bevatten.

hybrid ceramic waxMeguiars Hybrid Ceramic Wax Spray

Met dit waanzinnige product treedt Meguiar’s de wereld van de SiO2 technologie binnen, welke ook gebruikt wordt in Keramische coatings. Hybrid Ceramic Wax is geen coating, maar het bevat SiO2 gecombineerd met synthetische polymeren waardoor een hybride ontstaat tussen een Synthetische Wax en een Keramische Coating. Het eindresultaat is een hybride wax die de volgende eigenschappen heeft: extreme waterbeading, zeer duurzame bescherming en een lak die langer schoon blijft. De Hybrid Ceramic Wax beschermt niet zo lang als een keramische coating, maar het is zeer eenvoudig zelf aan te brengen waardoor je altijd de maximale bescherming hebt voor je lak. Daarnaast is het product ook veel goedkoper dan een keramische coating.

 

HYBRID CERAMIC LIQUID WAXMeguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax

Hybrid Ceramic Liquid Wax breng je net zo eenvoudig aan als iedere andere wax en geeft de meest langdurige bescherming van alle Meguiar’s waxen.

De formule zorgt voor een gladde, beschermende barrière met extreme water beading die de lak verzegeld tegen omgevingsinvloeden. Hierdoor blijf de lak langer schoon en kan vuil zich minder makkelijk hechten. Ook aan te brengen op chromen en kunststof delen.

Hybrid Ceramic Liquid Wax is zeer zuinig in gebruik, zo is een klein druppeltje is voldoende om een halve motorkap te behandelen. De wax is ook aan te brengen op chromen en kunststof delen, de formule slaat niet wit uit op deze exterieurdelen. 

 

hybrid ceramic detailerMeguiars Hybrid Ceramic Detailer

Meguiars Hybrid Ceramic Detailer is een unieke detailer die lichte vervuiling en stof verwijdert en om de auto er uit te laten zien alsof deze net een wasbeurt heeft gehad. Tijdens het gebruik van dit product breng je een laag hybride SiO2 keramische bescherming aan en blijf je genieten van extreme water-beading.

Hybrid Ceramic Detailer zorgt voor een gladde finish terwijl glans versterkt wordt. Daarnaast versterkt Hybrid Ceramic Detailer de aanwezige bescherming van een wax, sealant of coating.

Sorteer op
 • Meguiars Hybrid Ceramic Wax 768ml
  Meguiars Hybrid Ceramic Wax 768ml

  Opspuiten, afspoelen en drogen tijdbesparende oplossing die een langdurige bescherming biedt.

  € 29,99 € 26,99
 • Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax
  Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax

  Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax is een keramische vloeibare wax met een extreme waterbeading.

  € 41,99 € 37,79
 • Meguiars Hybrid Ceramic Detailer
  Meguiars Hybrid Ceramic Detailer

  Meguiars Hybrid Ceramic Detailer is de missende link tussen wassen en waxen is een detailer met hybrid keramische bescherming.

  € 28,99 € 26,09
 • Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt
  Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt

  De Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt is specifiek ontworpen om de was- en waxfunctie van de Hybrid Ceramic Wash & Wax Shampoo optimaal te benutten!

  € 20,99 € 18,89
 • Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax 1.42Ltr.
  Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax 1.42Ltr.

  Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax brengt 2 unieke vloeistoffen samen in 1 emmer die geweldige resultaten leveren tijdens het wassen!

  € 39,99 € 35,99
 • Meguiars Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep
  Meguiars Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep

  verwijdert fijne swirls en kleine lakdefecten zonder krassen achter te laten. Verhoog glans kleur en helderheid.

  € 24,99 € 22,49
 • Meguiars Hybrid Ceramic Trim Restorer
  Meguiars Hybrid Ceramic Trim Restorer

  Meguiars Hybrid Ceramic Trim Restorer speciaal voor het vernieuwen, opfrissen en beschermen van ongelakte exterieur kunststof onderdelen.

  € 23,99 € 21,59
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss