Wat is een Dual Action Polisher?

Afgekort DAP

Wat is een Dual Action Polisher? (oftewel DAP) en waarom zou ik deze gebruiken. Deze zijn toch alleen te gebruiken door professionals?

Bijna alle professionele detailers gebruiken een DA Polisher, maar dat wil niet zeggen dat deze alleen te gebruiken zijn door professionals. Een DA Polisher geeft sneller en betere resultaten dan polijsten met de hand. Een professionele DA Polisher kost een hoop geld, daarom hebben wij in ons assortiment een Dual Action Polisher voor de consument op genomen deze is scherp geprijsd en uitermate handig voor thuis gebruik.

Deze polisher maakt het herstellen van uw lak eenvoudig en u kunt tevens snel een waxlaag aanbrengen met behulp van de DA Polisher.

Het mooiste aan een DA Polisher is dat u deze veilig kunt gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn uw lak te beschadigen of swirls creert zoals een rotary machine wel doet bij verkeerd gebruik. Naast het poetsen en polijsten van uw auto is een DA Polisher ook uitermate handig om uw Caravan, Camper of Boot mee te poetsen.

Sorteer op
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss