Interieur reinigers van Turtle Wax

REINIG JE INTERIEUR EN VERWIJDER GEUREN UIT JE AUTO EN BEKLEDING

We spenderen steeds meer tijd in onze autos. Er word regelmatig in de auto gegeten en gedronken. Hierdoor komen er steeds vaker vlekken in de auto bekleding en vieze plekken op de autostoelen. 

INTERIEUR VAN JE AUTO SNEL REINIGEN EN SCHOONMAKEN

Bekleding van je auto schoonmaken, je dashboard schoonmaken of je ramen of autostoel schoonmaken? Turtle Wax is de oplossing voor het zelf reinigen van je interieur. voor ieder deel van je interieur hebben we een snelle reinigings oplossing. Dan is je interieur snel weer fris.

Stap 1: Auto stofzuigen
Stofzuig de auto grondig zodat er geen losliggend vuil achter kan blijven. Vergeet niet tussen de stoelen te stofzuigen en in de kieren en naden. Zet ook de twee voorste stoelen helemaal naar voor en achter om goed onder de stoel te komen. Ook de vakken in de deuren mogen worden uitgezogen. Heb je een midden-armsteun vergeet deze dan ook niet. Ook de hoedenplank mag gestofzuigd worden. Vergeet de automatten niet eerst uit te kloppen en daarna te stofzuigen. Nu begint het schone gevoel al te komen hè? Laten we snel doorgaan.

Stap 2: Interieur reinigen
De Power Out! lijn van Turtle Wax is ideaal om je interieur schoon te maken. Het is geschikt voor Leer- en stoffen bekleding, automatten, vloerbekleding en kunststof delen en je dashboard. Zo is er de Interior 1 in combinatie met een microvezeldoek voor alle kunststof delen en je dashboard. Het laat de kleur weer terugkomen en verbetert de conditie. Vergeet niet de vakken in de deur ook mee te nemen met het afnemen. De Power Out! Leather verwijdert vuil, ontvet en dient als conditioner voor leren bekleding. De Power Out! Upholstery verwijdert vuil, ontvet en dient als conditioner voor stoffen bekleding. Het verwijderd zelfs koffie vlekken uit de bekleding. En koffie vlek uit je stoel gaat zo. De Power Out! Carpets and Mats is zeer effectief voor het reinigen van de vloerbekleding en de automatten. Als je gebruik wilt maken van een geurvreter raden we aan om de Power Out! Odor-x te gebruiken. Het neutraliseert geur zeer gemakkelijk. Als de binnenkant zo goed als klaar is dan kun je een cockpit spray gebruiken. Spuit de cockpitspray ook op een microvezeldoek en niet rechtstreeks op het interieur. Hiermee voorkom je dat het ook op de ruiten terecht komt. Dit laat tevens een lekkere geur achter en laat het interieur weer glimmen. Het voorkomt ook dat luchtjes in de toekomst kunnen blijven hangen door de beschermlaag die het achter laat.

Stap 3: Ruiten reinigen
Reinig de ruiten aan de binnenkant met een glasreiniger die geen strepen achterlaat. Laat alle deuren open staan tijdens het reinigen van de ruiten. Hierdoor drogen de ramen sneller en blijft er geen lucht in de auto hangen. Gebruik bij voorkeur een microvezeldoek om de ramen mee af te nemen. Zorg voor een dunne laag glasreiniger op uw ruit. Als de doek namelijk te nat is krijg je moeilijker de ramen streeploos droog. Om de ramen te drogen kun je een zeem gebruiken. Strepen kun je met een nieuwe en droge microvezeldoek weghalen. Gebruik deze alleen hiervoor om te voorkomen dat je ander vuil om de ramen achterlaat of verspreidt. Was deze doeken ook in een aparte was om de levensduur van deze doeken te verlengen.

Stap 4: Luchtverfrisser 
Als kers op de taart kan je de geur ook nog aanpassen. Aangezien de neutrale geur soms toch niet eigen voelt is er de Fresh Shine lijn. Zo kunt uw de geur van bijv. Citrus, Aardbei, Nieuwe Auto, Buitenlucht of Vanille gemakkelijk krijgen. Wij wensen uw veel rijplezier met de schone auto. Wat is het toch fijn om de dag te starten in een frisse auto.

Sorteer op
Sorteer op

Showroom in Numansdorp

Showroom Numansdorp

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag 12.00-17.00

Zaterdag: 10.00 - 16.00

Meer info

© 2016 - 2022 autopoetsmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel