Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax

Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax

Extreme waterbeading en hybride keramische bescherming enkel door te wassen? Ja dat kan! Meguiar’s Hybrid Ceramic Wash & Wax brengt 2 unieke vloeistoffen samen in 1 emmer die geweldige resultaten leveren tijdens het wassen! Dit maakt Meguiar’s Hybrid Ceramic Wash & Wax een hybride shampoo met SiO² toevoeging die na een wasbeurt een wekenlang geweldige water- en vuilafstotende bescherming op de lak achterlaat!

Hybrid Ceramic Wash (grote gedeelte fles) is een mix van gladde, langzaam schuimende oppervlakte-actieve stoffen die vuilMeguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax mengen optilt en verwijdert. Hieraan voeg je Hybrid Ceramic SiO2 Booster (kleine gedeelte fles) toe, dit is een waxtoevoeging die direct waterbeading en bescherming achterlaat. Door de combinatie van deze twee bestanddelen krijg je een glad en schoon oppervlak met waanzinnige waterbeading!

Zorg dat je altijd kiest voor de juiste verhouding Wash en SiO2 Booster. Meer SiO2 Booster toevoegen (of eigenlijk te veel toevoegen) zorgt niet voor meer waterbeading. De verhoudingen zijn perfect in balans voor de beste bescherming en waterbeading!

Hybrid Ceramic Wash Mitt

Hybrid Ceramic Wash MittGebruik deze shampoo met de Hybrid Ceramic Wash Mitt voor optimaal resultaat.  De Hybrid Ceramic Wash Mitt is specifiek ontworpen om de was- en waxfunctie van de Hybrid Ceramic Wash & Wax Shampoo optimaal te benutten!
De Wash Mitt kan gebruikt worden i.c.m. andere Meguiar’s Autoshampoos en is machine wasbaar op 30 graden zonder wasverzachter.

Hoe ga je te werk:

 • 2 Meguiar’s emmers geel of blauw voorzien van Grit Guard
 • Vul 1 emmer met 12 liter water
 • Vul 2e emmer met 12 liter water en voeg toe:
  • 90 ml Hybrid Ceramic Wash
  • 15 ml Hybrid Ceramic Booster
 • 1 Hybrid Ceramic Wash Mitt

je auto wassen met meguiars hybrid ceramic wash & Wax shampoo

Haal de Hybrid Ceramic Wash Mitt door de emmer met shampoo en booster en begin de wasbeurt met de oranje zijde. De oranje zijde houdt het schuim vast en tilt het vuil van de lak waardoor de kans op swirls en waskrassen minimaal is. Na het wassen van een oppervlak draai je de Wash Mitt om en ga je met de grijze zijde over het gewassen deel om de SiO2 Booster gelijkmatig te verspreiden. De grijze zijde is zacht microfiber en de Hybrid Ceramic SiO2 Booster hecht zich hieraan zodra je deze in de emmer steekt. Hierdoor krijg je tijdens het wassen maximale beading en bescherming!

Spoel hierna de Wash Mitt om in de emmer met water en ga verder met het volgende gedeelte van de auto. Doe zo de gehele auto, droog de auto daarna en geniet van de exteme waterbeading!

Sorteer op
 • Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax 1.42Ltr.
  Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax 1.42Ltr.

  Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax brengt 2 unieke vloeistoffen samen in 1 emmer die geweldige resultaten leveren tijdens het wassen!

  € 39,99 € 35,99
 • Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt
  Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt

  De Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt is specifiek ontworpen om de was- en waxfunctie van de Hybrid Ceramic Wash & Wax Shampoo optimaal te benutten!

  € 20,99 € 18,89
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss