Sonax Waxsonax wax

Sonax Wax is er in verschillende soorten voor zowel de consument als professionele gebruiker, De Sonax High Speed wax is een echte

aanrader voor wie houd van regelmatig even snel zijn auto in de wax te zetten met een spray wax.

Daarnaast is er de Sonax Auto Hardwax dit is een hoogwaardige lakverzegeling ter bescherming en verzorging van nieuwere en gepolijste gekleurde en metallic lakken. Hoogwaardige carnaubawax beschermt langdurig tegen alle weersinvloeden. Zeer lichte verwerking.

Voor de echte autoliefhebber is er de Sonax Premium Class Carnauba Care Wax  deze wax bestaat bestaat uit 100% zuivere "grade One" Carnaubawax.

De dichte moleculaire structuur biedt maximale UV-bescherming en zorgt voor langdurige kleurdichtheid. CarnaubaWax zorgt voor optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf en brengt een diepe glans. Zeer geschikt voor rode, witte, gele auto's met een unilak. 

Ook heeft Sonax de Polish & Wax lijn dit is een speciale 2in1 wax voor auto's met een metallic lak aan deze wax zijn speciale kleurversterkers toegevoegd, deze waxen zijn verkrijgbaar in rood, wit, zwart en andere veel voorkomende kleuren.

Sorteer op
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss