Meguiars Hybrid Ceramic Wax

Met dit waanzinnige product treedt Meguiar’s de wereld van de SiO2 technologie binnen, welke ook gebruikt wordt in Keramische coatings. Hybrid Ceramic Wax is geen coating, maar het bevat SiO2 gecombineerd met synthetische polymeren waardoor een hybride ontstaat tussen een Synthetische Wax en een Keramische Coating. Het eindresultaat is een hybride wax die de volgende eigenschappen heeft: extreme waterbeading, zeer duurzame bescherming en een lak die langer schoon blijft. De Hybrid Ceramic Wax beschermt niet zo lang als een keramische coating, maar het is zeer eenvoudig zelf aan te brengen waardoor je altijd de maximale bescherming hebt voor je lak. Daarnaast is het product ook veel goedkoper dan een keramische coating.

hybrid ceramic wax kopen

Met Hybrid Ceramic Wax is het slechts een kwestie van opspuiten, afspoelen en afdrogen en je hebt een duurzame bescherming van de lak.  Bij het gebruik van Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax, was je eerst de auto met een daarvoor ontwikkelde autoshampoo. Na het wassen spoel je de auto goed af zodat alle shampoo verwijderd is. Bij de allereerste keer aanbrengen van Hybrid Ceramic Wax spuit je het product op de natte lak en wrijf je het uit tijdens het droogproces. Wrijf Hybrid Ceramic Wax wel uit voordat het product opdroogt. Bij warmere temperaturen adviseren we dus de Hybrid Ceramic Wax per deel op te spuiten en dan het paneel af te drogen i.p.v. de gehle auto inspuiten en dan de auto af te gaan drogen. Gebruik hierbij altijd een hoogwaardige droogdoek zoals de Supreme Drying Towel of Water Magnet. Deze eerste keer aanbrengen volgens het “Wax tijdens het drogen” principe creëert de basis voor het latere gebruik van de Hybrid Ceramic Wax.

hybrid ceramic wax aanbrengen

Zodra deze eerste keer aanbrengen heeft plaatsgevonden volgens het “wax tijdens het drogen” principe kan je de volgende keren gewoon het product opspuiten, afspoelen en de lak drogen voor maximale bescherming. Omdat er al een basislaag van Hybrid Ceramic Wax op de auto aanwezig is door de eerste keer aanbrengen tijdens het droogproces, kan de keren daarna de Hybrid Ceramic Wax zich goed hechten aan zichzelf waardoor je extra bescherming creëert. Keer op keer. Bij het wassen van de auto spoelt u de auto goed na zodat alle shampoo verwijderd is. Daarna spuit u de Hybrid Ceramic Wax op de auto en spoelt u de auto af met een krachtige straal. Hierdoor wordt het product verspreid over het gehele oppervlak. Hierna droogt u de auto zoals u normaal doet met een hoogwaardige droogdoek zoals de Supreme Drying Towel of Water Magnet.

Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax wordt geleverd is een opvallende blauwe fles met inhoud van 768 ml. De prijs van de Hybrid Ceramic Wax is €24.99. Meguiar’s heeft het aanbrengen van een keramische bescherming makkelijk gemaakt met deze geweldige formule.

 

Sorteer op
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss