Meguiars hybrid ceramic detailer

Meguiars Hybrid Ceramic Detailer
 

Ceramic Made Easy!

Meguiars Hybrid Ceramic Detailer is de missende link tussen wassen en waxen met Hybrid Keramische Bescherming. Het is het perfecte product om te gebruiken tussen het aanbrengen van de waxbeurten met Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax om zo de beading te versterken.

Gebruik Hybrid Ceramic Detailer om lichte vervuiling en stof te verwijderen en om de auto er uit te laten zien alsof deze net eenhybrid detailer spray wasbeurt heeft gehad. Tijdens het gebruik van dit product breng je een laag hybride SiO2 Keramische Bescherming aan (Ongeveer 4 weken bescherming) en blijf je genieten van extreme water-beading.

Hieronder laten we zien hoe je dit product het beste kunt gebruiken:

GOED SCHUDDEN. Voor het beste resultaat, aanbrengen op een schoon, koel oppervlak in de schaduw:

1. Spray Hybrid Ceramic Detailer op 1 paneel per keer.
2. Verspreid het product snel met een microvezel doek zoals de Meguiar’s® Supreme Shine Microfiber Towel.
3. Gebruik een droog gedeelte van de doek om het oppervlak droog te wrijven.
4. Ga naar het volgende paneel, spray en gebruik het vochtige deel van de doek voor het verspreiden en het droge deel om te drogen. Herhaal dit voor elk paneel.
TIP: Als er lichte strepen ontstaan, spray je wat product op een doek en herhaal je stappen 2 en 3.

Kan gebruikt worden op exterieur stootlijsten / sierstrips en chroom.

Meguiars hybrid ceramic productenWanneer gebruik ik nu welk product uit de Hyrbid Ceramic Lijn van Meguiar’s:

Hybrid Ceramic Detailer: Dit product gebruik je als glijmiddel voor de Synthetic Clay pad of gewon als detailer om glans en beading te versterken na een reguliere wasbeurt. Ook te gebruiken om lichte vervuiling zoals stof, vingerafdrukken te verwijderen. Simpel opspuiten en uitwrijven en je het een oogverblindende glans en wekenlange bescherming met deze detailspray. (Ongeveer 4 weken bescherming)

 1. Hybrid Ceramic (Spray) Wax: Dit product gebruik je na het wassen nadat de auto is afgespoeld. Spray het product op de gehele auto en zorg er voor dat de auto nog nat is. Nadat de auto in ingespoten met dit product, spuit je de auto schoon met en harde straal water. Hierdor verspreid je de spraywax over het oppervlak welke zichzelf vasthecht aan het oppervlak. Het komt hierdoor op plekken waar je met een normal wax niet komt. Zo bescherm je de lak maandenlang. Simpleweg opspuiten en afspoelen waarna je de auto afdroogt zoals je normaal gesproken doet. Langdurge bescherming, enorme tijdswinst. Zo simpel is het!
 2. Hybrid Ceramic Liquid Wax: Deze wax bring je aan net als iedere andere wax. Deze kan zelfs worden aagebracht op chroom en stootstrips zonder dat deze wit uitslaat. Laat de wax 3-5 minuten drogen voor een optimaal resultaat. (kan ook worden opgebracht en direct worden uitgewreven indien dit de voorkeur heeft). Uitwrijven van een wax was nog nooit zo eenvoudig als nu met deze wax. Maximale bescherming behaal je met deze Hybrid Ceramic Liquid Wax. Afhankelijk van hoe u de auto onderhoud en het aantal km wat u rijdt is 6-9 maanden bescherming makkelijk haalbaar (wekelijks wassen met pH neutrale shampoo).

Deze drie producten zijn dus perfect als familie te gebruiken en versterken elkaar. Was de auto met je favoriete shampoo. Breng Hybrid Ceramic Liquid Wax an als basis bescherming en hudt deze bij met de Hybrid Ceramic Spray wax. Voor het versterken van de glans en verwijderen van lichte vervuiling gebruik je regelmatig Hybrid Ceramic Detailer. Dit product BOOST de beading.

 

Met de Hybrid Ceramic lijn geniet je dus van maximale bescherming, Zijn de producten zeer eenvoudig in gebruik en blijft de auto aanzienlijk langer schoon. In de Nederlandse weersomstandigheden zien wij ee heel grot verschil m.b.t. hoe langer lak schoon bljft en dus glans zichtbaar op de lak.

Sorteer op
 • Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax
  Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax

  Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax is een keramische vloeibare wax met een extreme waterbeading.

  € 41,99 € 37,79
 • Meguiars Hybrid Ceramic Detailer
  Meguiars Hybrid Ceramic Detailer

  Meguiars Hybrid Ceramic Detailer is de missende link tussen wassen en waxen is een detailer met hybrid keramische bescherming.

  € 28,99 € 26,09
 • Meguiars Hybrid Ceramic Synthetic Clay kit
  Meguiars Hybrid Ceramic Synthetic Clay kit

  Het is nu mogelijk vastzittende vervuiling van het oppervlak te verwijderen met de speciale synthetische klei-applicator.

  € 47,99 € 43,19
 • Meguiars Hybrid Ceramic Wax 768ml
  Meguiars Hybrid Ceramic Wax 768ml

  Opspuiten, afspoelen en drogen tijdbesparende oplossing die een langdurige bescherming biedt.

  € 29,99 € 26,99
 • Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax 1.42Ltr.
  Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax 1.42Ltr.

  Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax brengt 2 unieke vloeistoffen samen in 1 emmer die geweldige resultaten leveren tijdens het wassen!

  € 39,99 € 35,99
 • Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt
  Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt

  De Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt is specifiek ontworpen om de was- en waxfunctie van de Hybrid Ceramic Wash & Wax Shampoo optimaal te benutten!

  € 20,99 € 18,89
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss