Armor All

Armor All heeft al ruim 50 jaar ervaring in het maken van autoverzorgingsproducten. Het begon allemaal in 1962 met een product om rubber, plastic en vinyl te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en ozon. Tegenwoordig is Armor All een van de grootste merken ter wereld. Armor All maakt al meer dan 50 jaar producten, die u helpen om uw auto er zo goed van binnen en buiten uit te laten zien.

De productielijn van Armor All is oorspronkelijk ontstaan in de Verenigde staten. De producten zijn speciaal ontworpen om uw auto te reinigen en om glans en bescherming te geven aan zowel het interieur als exterieur. Armor All produceert diverse autopoetsmiddelen en reinigings producten  U kunt denken aan doekjes, sprays, gels en andere vloeistoffen, maar ook accessoires zoals microvezeldoeken borstels enz.

Sorteer op
 • NIEUW!

  ArmorAll microvezel reinigingsdoek 3 stuks
  ArmorAll microvezel reinigingsdoek 3 stuks

  ArmorAll microvezel reinigingsdoek 3 stuksArmorAll microvezel reinigingsdoek 3 stuk
  Geef je auto een professionele gedetailleerde uitstraling. Verwijdert gemakkelijk vuil. Uitzonderlijk absorptievermogen. Laat lakwerk, chroom en…

  € 4,95
 • Washandschoen Microvezel 2in1
  Washandschoen Microvezel 2in1

  De Washandschoen Microvezel 2in1 beschikt over twee microvezeloppervlakken: zacht voor het wassen en steviger vezel voor de moeilijker plekken en vlekken.

  € 7,95

Showroom in Numansdorp

Showroom Numansdorp

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag 12.00-17.00

Zaterdag: 10.00 - 16.00

Meer info

© 2016 - 2021 autopoetsmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel