TURTLE WAX PASTE WAX, GA JE VOOR VASTE WAX OF VLOEIBARE WAX?

turtle wax super hard shell paste waxDe Turtle Wax Super Hard Shell Paste Wax is een sterke vaste wax die de autolak beschermt tegen alle weersinvloeden, UV-straling, pekel en corrosie. Door zijn vaste vorm lijkt de Hard Shell Paste Wax op een soort pasta. In dit blogbericht leggen we de werking en voordelen uit van de autowax in vaste vorm.

WAT IS SUPER HARD SHELL PASTE WAX?

De Turtle Wax Super Hard Shell Paste Wax is een unieke mix van reinigingsmiddelen en verwijderd onder andere ingesleten vuil en oxidatie van de autolak. De vaste paste wax zit in een potje en kan worden aangebracht middels een microvezeldoek. Het voordeel van de vaste wax is dat je zelf de hoeveelheid kan bepalen in tegenstelling tot een waxspray, waar je al vaak merkt dat er teveel wax op de auto wordt toegebracht.

PASTE WAX VS VLOEIBARE WAX

Met wax paste kun je de glans zelf bepalen door de auto langer op te poetsen. Hoe langer je poetst, hoe meer de auto zal glanzen. De autolak wordt gevoed met oliën zodat de kleur en de glans er maximaal uitkomen. Niet alleen ziet de auto er prachtig uit, de Turtle Wax Super Hard Shell Paste Wax zorgt er ook voor dat de autolak mooi en beschermd blijft. De paste wax biedt een langere bescherming dan de meeste andere wax sprays, maar het duurt het wel langer om de wax paste aan te brengen. Over het algemeen is de pasta wax een betere keuze bij nieuwe auto’s, maar de paste wax geniet ook de voorkeur bij vele auto detailers en andere autoliefhebbers. Verder biedt paste wax voordelen bij auto’s die zich onder sterke invloeden van het weer bevinden. Denk bijvoorbeeld aan vliegroest of intense zonlicht. Als laatst kan de vaste paste wax in krassen of scheurtjes worden toegebracht om roestvorming te vertragen. Voor bescherming tegen winterse weersinvloeden als water en strooizout is elke autowax een waardevolle toevoeging.

HOE BRENG JE DE VASTE WAX PASTE AAN?

STAP 1

Maak de auto eerst grondig schoon met een autoshampoo en zorg er vervolgens voor dat de auto goed droog is. Gebruik bij voorkeur een grote microvezeldoek voor het drogen. Het microvezel doek zorgt er namelijk voor dat er geen krassen op de autolak komen.

STAP 2

Begin nu met het oppoetsen van de auto met de Turtle Wax Super Hard Shell Paste. Gebruik ook bij het aanbrengen een microvezel doek. Maak het microvezel doek vochtig en breng de paste wax aan op het microvezel doekje. Breng de paste wax aan op één paneel van de auto en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen. Blijf dit doen tot de overtollige wax volledig is ingewreven.

STAP 3

Laat de Turtle Wax Super Hard Shell Paste Wax drogen tot er een lichte waas ontstaat op de ingesmeerde plek. Wrijf de plek met een schone droge microvezel doek ook weer in ronddraaiende bewegingen. Je ziet nu dat de wax paste is ingetrokken in de lak.

STAP 4

Voor een extra glans moet je de behandelde plek goed oppoetsen.

TURTLE WAX WAX PASTE UITPROBEREN?

Wil je de vaste wax van Turtle Wax uitproberen? Bekijk de Turtle Wax Super Hard Shell Finish wax paste.

Sorteer op
© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss