Meguiars Quick Scratch Eraser Kit

Met de Quik Scratch Eraser Kit verwijder je lokale krasjes in een handomdraai. Het enige wat je nodig hebt is de inhoud van deze set en jouw boormachine. Wel adviseren we om na gebruik het behandelde deel even in de wax te zetten want je hebt met Scratch X alle aanwezige bescherming ook verwijderd.

meguiars quick scratch eraser kit

De pad zit vast aan de steunplaat om zo een goede centrering te garanderen voor een optimaal resultaat. De pad spoel je na gebruik gewoon uit met een kleine druppeltje autoshampoo.

Dit zijn de stappen die je volgt om die vervelende krasjes te verwijderen:

1. Was de auto grondig om er zeker van te zijn dat het oppervlak schoon is.
2. Monteer de pad op de boormachine zoals voorgeschreven door de leverancier van uw boormachine 3.Breng de Scratch X 2.0 aan op de pad in de vorm van een X. Hiervoor ben je ervan verzekerd dat de gehele pad voorzien wordt van Scratch X zodra de boormachine gestart wordt. Het is belanhgrijk dat er voldoende product op de pad aanwezig is voor een optimaal polijstresultaat.
4. Zet de pad plat op het oppervlak en houd deze vlak op het oppervlak. Zet de boormachine aan en beweeg met gemiddelde snelheid over het te behandelen oppervlak en maak hierbij 4-6 overlappende bewegingen. Houd de boormachine vast met twee handen om deze goed te kunnen begeleiden en houd hierbij altijd de pad vlak op het oppervlak
5. Blijf niet te lang op 1 plak want hierdoor kan de lak oververhit raken.
6. Ga bij het behandelen van een kras tot aan de vouw in het plaatwerk. Ga hier niet overheen. Lak is op een vouw of rand van een paneel altijd dunner en hier dien je wat voorzichtiger te zijn. Werk dus tot aan de vouw of rand van een paneel (denk aan de knik in een motorkap) maar ga hier niet overheen. Til dan de pad op om het naastgelegen deel te behandelen.
7. Soms is een tweede of derde behandeling nodig om de kras in zijn geheel te verwijderen. Als de kras geheel door de blanke lak heen is dan zal deze niet verwijderd kunnen worden.

Mocht de pad verzadigd met overtollig product en merk je dat krassen minder snel verwijderd worden, houd de pad dan tegen een vochtige doek, zet de boormachine zacht aan zodat het overtollig product wordt verwijderd uit de pad en in de doek terecht komt.

  1. Nadat de kras behandeld is, poets je het residu van Scratch X 2.0 uit en heb je een glanzend resultaat.
  2. Breng een waxlaag aan om ervoor te zorgen dat het behandelde oppervlak goed beschermd is. We kunnen geen specifieke wax aanraden omdat we verschillende waxen in ons assortiment hebben die diverse eigenschappen hebben en bij verschillende voorkeuren horen.

De Quik Scratch Eraser Kit is verkrijgbaar in onze webshop, en in onze winkel in Oud-Beijerland

© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss