Beste Keuze!

Booster Foam Pre-Wash 1Ltr.

Artikelnummer: BF001
Artikel 6 van 21
€ 14,99 (inclusief btw)

Voor 17.00uur besteld:
Dezelfde werkdag verzonden

Verzendkosten binnen NL € 6,95
Gratis verzonden vanaf € 75,-

Verzendkosten BE € 7,95
Vanaf € 100,- Gratis Verzonden

Bestel nu Betaal later
Met Klarna binnen 30dagen

Booster Foam Pre-Wash 1Ltr.

Maak je klaar voor een revolutie in autowassen met Booster Foam Pre-Wash 1Ltr! Deze krachtige formule tilt het verwijderen van verkeersvuil naar een geheel nieuw niveau, en dat allemaal zonder een enkele borstel aan te raken.

Met Booster Foam Pre-Wash is het reinigen van je auto een waar genot. Deze pre-wash behandeling maakt gebruik van de nieuwste technologieën om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen, en dat met koud water. Ja, je hoort het goed, geen gedoe met warm water meer! Gewoon inspuiten, laten inwerken en afspoelen - het is zo eenvoudig.

Deze magische formule werkt perfect als Snowfoam voor een grondige pre-wash van je auto. Gebruik het in combinatie met een Foamgun, Foamsprayer en de Foamboy voor de tuinslang voor verbluffende resultaten. Het creëert een weelderig schuim dat elk oppervlak bedekt en diep doordringt om zelfs het kleinste vuil te verwijderen.

Booster Foam Pre-Wash is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. Het is fosfaatvrij en biologisch afbreekbaar, zodat je met een gerust hart kunt reinigen. Bovendien laat het een glans achter op je auto die je sprakeloos zal maken.

De dosering van Booster Foam Pre-Wash is volledig aanpasbaar aan de mate van vervuiling. Van 1 op 100 tot 5 op 100 met een drukspuit, je hebt volledige controle. Verdund met lage druk, breng je het product gemakkelijk aan op je voertuig.

Als je een Foamgun gebruikt, raden we aan om de dosering tussen 1 op 20 en 1 op 10 te houden. Laat het niet langer dan 5 minuten inwerken en spoel het grondig af met water onder hoge druk. Zorg ervoor dat het product niet opdroogt, en bewaar het altijd vorstvrij.

Dus waar wacht je nog op? Maak van je autowasroutine een feest met Booster Foam Pre-Wash 1Ltr. Het schuimt, het reinigt en het laat je auto schitteren als nooit tevoren. Het is tijd om je autowassen naar een hoger niveau te tillen.

Volg bij gebruik de instructies data sheet.

© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss