vraag en antwoord

Vraag & Antwoord

Door de jaren heen hebben we aardig wat vragen over het poetsen en reinigen van auto's ontvangen. De meest gestelde vragen zullen we in de rubriek Vraag en Antwoord behandelen.

1) Wat is de beste wax?

Uiteindelijk zal het antwoord op deze vraag afhankelijk zijn van uw persoonlijke voorkeur. Wat vind u belangrijk? Lees meer over de beste wax

2) Welke producten kan ik het beste gebruiken op mijn nieuwe Auto?

Alle producten die je in ons assortiment vind zijn te gebruiiken op jouw nieuwe auto, dit omdat de lak van je nieuwe auto nog in top conditie verkeert. Lees meer over de beste producten voor je nieuwe auto.

3) Zijn de producten veilig voor blanke en metallic lakken?

Ja! Alle producten verkrijgbaar in ons assortiment Zijn veilig voor alle autolakken.

4) Hoe verwijder ik Swirls en Krasjes?

Dit is afhankelijk van de diepte van de krassen. Als uw vingernagel in de kras blijft hangen dan is het niet aan te raden de kras zelf te verwijderen Lees hier hoe zelf krasjes en swirls te verwijderen.

5) Wat is de beste Autoshampoo?

Wij hebben een brede range aan autoshampoo met elk aparte eigenschappen. Is je auto voorzien van een Waxoyl behandeling dan is het aan te raden de Waxoyl Shampoo te gebruiken is dit niet zo lees dan hier wat de beste autoshampoo voor u is.

6) Wat is een Dual Action Polisher?

Wat is een Dual Action Polisher? (oftewel DA) en waarom zou ik deze gebruiken. Deze zijn toch alleen te gebruiken door professionals? Lees hier meer over het gebruiken van een Dual Action Polisher

Showroom in Numansdorp

Showroom Numansdorp

Openingstijden:

Di t/m Vrijdag: 10.00 tot 17.00uur

Zaterdag: 10.00 tot 16.00uur

Meer info

© 2016 - 2024 autopoetsmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel