Turtle Wax Black Box

De beste wax voor een zwarte autohoe gebruik je de turtle wax black box

Turtle Wax Black Box is de oplossing voor jou zwarte auto. Wil je de doffe kleur weer glans geven dan is dit de auto wax die je moet hebben. Dit is een unieke collectie van producten, speciaal geproduceerd om ervoor te zorgen dat je auto een diepe en zwarte glans krijgt.

WAAROM TURTLE WAX BLACK BOX?

Turtle Wax Black Box is een uniek samengesteld pakket door Turtle Wax speciaal voor zwarte auto’s. Het Black Box pakket zorgt voor het beste resultaat met glans. Zwarte auto’s lijken na het gebruik van de Black Box weer zo goed als nieuw. En het goede nieuws is, wij verkopen de Turtle Wax Black Box!

TURTLE WAX BLACK BOX PRODUCTEN

Het wax pakket is bedoeld voor zwarte auto’s. Dus als je een andere kleur auto hebt raden wij af dit product te kopen en te kijken voor de alternatieven. Turtle Wax heeft namelijk producten voor vrijwel elke kleur auto. De Turtle Wax Black Box pakket heeft een relatief lage prijs en het werkt uitstekend op zwarte auto’s. Menig klant is tevreden over het pakket en dat valt online terug te lezen. In het samengestelde pakket zitten drie flessen en twee spons applicators voor het aanbrengen van de wax.

TURTLE BLACK PRE-WAX CLEANER

De eerste fles is de Black Pre-Wax Cleaner. Deze wax reinigt de lak van de auto grondig en verwijdert lichte krassen. De zwarte formule herstelt de zwarte kleur van de auto en zorgt het voor een betere lichtreflectie.

TURTLE BLACK CARNAUBA WAX

De tweede fles van het Turtle Wax Black Box pakket is de Black Carnauba Wax. Een zwarte mix van Carnauba wax en pigment. De wax zorgt voor een langdurige stralende autolak. Door de siliconen nanotechnologie dringt de wax door tot in de lak. Uv-remmers maximaliseren de lak reflectiviteit en de zwarte gepigmenteerde wax zorgt voor bescherming.

SPONS APPLICATORS

Bij het pakket zitten twee spons applicators. De spons applicators geven geen krassen aan je lak. Je kan dus harder wrijven zonder bang te zijn voor schade aan de lak. De sponsjes worden gebruikt bij het aan brengen van de Black Pre-Wax Cleaner en de Black Carnauba Wax.

turtle wax black spray detailerTURTLE BLACK SPRAY DETAILER

De laatste fles in het pakket is de Black Spray Detailer. Deze zwarte spray maakt het eenvoudig om restanten van de Black Pre-Wax Cleaner en de Black Carnauba Wax te verwijderen. Dit voorkomt dat poetsvlekken overblijven en geeft nog eens een extra glans aan de autolak. Black Spray Detailer is de laatste stap bij het waxen van je auto. De auto glimt mooi met een diepzwarte hoogglans.

HOELANG DUURT HET AANBRENGEN?

Black Box is een pakket die handmatig moet worden aangebracht op de auto. Het duurt dan ook iets langer dan de carwash of wasbox voordat je klaar bent met je auto waxen. Maar het resultaat mag er wezen. Voor degene die de beste glans en kwaliteit willen moeten er de mouwen voor opstropen. Uiteindelijk bereikt iedereen met het Black Box pakket een geweldig resultaat.

Showroom in Numansdorp

Showroom Numansdorp

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag 12.00-17.00

Zaterdag: 10.00 - 16.00

Meer info

© 2016 - 2021 autopoetsmiddelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel